top of page

Projecten

Wij werken met een grote variatie aan bedrijven, want elk bedrijf krijgt te maken 

met uitdagingen op het gebied van veiligheid.


Hieronder vind je een aantal bedrijven waar wij de trotse veiligheidspartner van zijn.  

Dura Vermeer 

Dura Vermeer is een ontzettend leuke opdrachtgever; hier voelen wij ons geen externe partij, maar echt onderdeel van het bedrijf.


Het bedrijf heeft een mooie missie en visie én een open cultuur waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. ‘’Er wordt veilig gewerkt of we werken niet’’, dat is een slogan die hier echt wordt nageleefd.


De werkzaamheden zijn veelzijdig van gesprekken met management en de werkvloer, het uitvoeren van inspectierondes, het doen van gedragsaudits en het opmaken van trendanalyses en hiermee aan de slag gaan.

Huber Car Park Systems

''HUBER Car Park Systems is een internationaal bouwbedrijf wat zich specialiseert in het ontwerpen en bouwen van bovengrondse parkeergarages. Wij stellen hoge veiligheidseisen aan onszelf in alle landen en dit wilden we in Nederland vastleggen door middel van VCA** certificatie. Adviesbureau van Spronsen heeft ons hier uitstekend bij geholpen. 


Christa en Leonie hebben aanvankelijk een interne audit uitgevoerd en aan de hand daarvan advies uitgebracht en maatregelen op maat getroffen om het veiligheidssysteem volledig te maken. Christa en Leonie zijn flexibel omgegaan met onze interne werkprocessen en alleen waar nodig aanvullende maatregelen op maat geïmplementeerd. De communicatie en interactie was persoonlijk en heel professioneel. 


Wij bij HUBER Car Park Systems zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Christa en Leonie en zullen hopelijk nog lang samenwerken in de toekomst.''

Smit Riooltechniek 

Smit Riooltechniek is een zeer dynamisch bedrijf die snel kan schakelen, logisch want soms moeten zij gewoon 

ad-hoc klaarstaan bij klanten.


Adviesbureau van Spronsen kan ook ad-hoc klaarstaan dit stonden wij ook om het VCA* proces bij Smit Riooltechniek op te zetten.

De organisatie bestaat uit een leuk team, de lijnen zijn kort en medewerkers zijn nauw met elkaar verbonden.


De organisatie heeft een mooie app waar ook veiligheidsvragen in kunnen worden gesteld.

Hier kan Adviesbureau van Spronsen op reageren. 


We denken graag mee en staan graag in verbinding met jou en je werknemers om samen een veilige werkvloer te creëren. 

Hoveniersbedrijf Van der Velden & Willemse VOF

Hoveniersbedrijf van der Velden en Willemse is een uniek hoveniersbedrijf die onlangs per direct een R&IE (risico inventarisatie en evaluatie) nodig had.


Wij krijgen energie van uitdagingen van de klant en werken nauw samen om tot het beste resultaat te komen. 


Een RI&E opstellen doen we niet snel even, we nemen de tijd om zoveel mogelijk bedrijfsrisico's in kaart te brengen. Hiervoor brengen wij een bezoek aan het bedrijf en kijken we mee tijdens een projectbezoek . 


We laten de RI&E achter met een toetsing door een kerndeskundige en kijken mee naar de opvolging van het plan van aanpak.


Ben jij ook benieuwd wat voor waarde een RI&E voor jouw bedrijf en wat wettelijk verplicht is? 

Neem contact op, dan bellen we je voor een vrijblijvend gesprek. 

Stucadoors- en afwerkbedrijf Hoek B.V.

Yvonne is één van de directieleden en zeer gedreven als het aankomt op veiligheid. Ze laat niets te wensen over en wil graag alle zaken goed geregeld hebben. 


Hierbij mogen wij haar ondersteunen op het gebied van veiligheid en sinds kort ook op het gebied van de veiligheidsladder.


Onze lijnen zijn kort en we spreken dezelfde taal, dat werkt heel fijn. Ook verzorgen wij info op gevraagde adviezen en sparren over de te nemen acties. 

Perry Vroege Bestratingen

Perry is directeur van dit mooie bedrijf. Samen lopen we altijd de VCA* certificering door hierbij geven we advies op het gebied van veiligheid en denken we graag mee over toolbox items.


Daarnaast voeren we zelf ook 2 jaarlijks werkplekinspecties uit zodat we de voorgenomen doelstellingen op veiligheid niet uit het oog verliezen.

Perry is zeer gedreven in zijn werk en als het op veiligheid aankomt, wilt hij het gewoon goed geregeld hebben. Daarom zijn wij de geschikte veiligheidspartner.


Naast de VCA certificering maken we ook VGM- deelplannen op indien dit vanuit zijn klant wordt geëist. Samen brengen we alle risico's in kaart van het project en denken na over het hele proces.

Antwoord op jouw veiligheidsuitdagingen?  


bottom of page